vrijdag 27 april 2012

Dag 14 - Tokyo

Vandaag van Osaka naar Tokyo gereisd. 520 kilometer in 3 uur met de Shinkansen. Ook op de terugweg naar Tokyo hebben we Mt. Fuji niet gezien; een grote mistige bende...

Verrassingssnack voor in de trein:

We waren tegen 13:00 bij het hotel in Tokyo, maar inchecken mag pas vanaf 14:00. En in Japan zijn ze daar meestal nogal strikt mee, dus ook dit keer moesten we toch echt dat uurtje nog wachten. Dus maar een beetje in de buurt rondgelopen. Yodobashi Camera zit om de hoek en als toerist kan je d'r tax free kopen. Dus toch maar een iPad3 aangeschaft.

Waar ze in Osaka regen voorspelde en het de hele dag droog bleef, voorspellen ze hier dat het droog zou worden en blijft het de hele dag doorregenen.

Op een gegeven moment ben je daar wel klaar mee, dus toen maar wat winkels van binnen bekeken.

We zitten in Sunroute Plaza en in hetzelfde hotel zit een vrouw die Valeri kent van Flickr (Blue♥sime).  Morgen gaan we naar een tentoonstelling in Yokohama waar zij ook heen wilden, dus dan gaan we d'r maar samen heen. Maar eerst nog even langs Nakano; er wordt morgen een nieuwe Wonderfrog gereleased, dus die wil ik dan daar ophalen:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten