woensdag 25 april 2012

Dag 12 - Osaka

Een dagje rondgerend in Osaka. Eerst naar ABC Craft in Tennoji. Een gigantische hobbywinkel waar we een uur hebben rondgehangen. Daarna met de metro naar Osaka Station, om te kijken bij Antique Fabric Pinks. Daarna naar de Loft in Umeda gegaan. Ze hadden daar een Pan Am tentoonstellinkje.


Toen opnieuw met de metro naar Dobuike Street. Dit zou een leuk winkelgebied moeten zijn, maar het leek allemaal een beetje op de Beverwijkse Bazaar: een hele hoop troep waar je niks aan hebt.

's middags waren we helemaal kapot, dus maar eens een beetje liggen uitrusten. Het is per slot van rekening vakantie.

's avonds nog weer even Shinsaibashi in geweest.

Winkels zijn hier elke avond tot 20:00 open. En ze hebben véél winkels. Alleen de overdekte shopping arcade is al een paar kilometer lang.

En daarbuiten zitten allemaal kledingwinkels, van waaruit ze tegen elkaar op aan het blazen zijn met de muziek. Ze draaien overal Hip Hop, dus dat is op zich geen ramp.

Bij de Family Mart nog een paar kaasnuggets gehaald en het toen voor gezien gehouden. Morgen wilden we eigenlijk naar Mt. Koya gaan, maar ze voorspellen de hele dat regen, dus dat gaat 'm niet worden vrees ik. Op zich wel weer een mooi excuus om nog een keer terug te komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten